Slavimo natprosječne poslovne rezultate

Pouzdanost 2018. Konferencija koja je ove godine održana 28.11.2018., u hotelu Hills u Sarajevu je okupila najznačajnije i najuspješnije bosanskohercegovačke privrednike i predstavnike medija. Cilj Konferencije je proslaviti uspješnost te bh. javnosti predstaviti najjače poslovne priče, uspone i padove s kojim su se susretali, ali i planove i vizije daljeg rasta.

TDS d.o.o. Sarajevo je dobitnik specijalnog priznanja – Bonitetne zvijezde – kao jedna od najbrže rastućih kompanija u našoj državi. Vlasnik kompanije i generalni direktor, gospodin Jakub Šenderović, se predstavio uz riječi zahvale, prezentovao svoju kompanija koja je odnedavno jedan od Shell Ovlaštenih prodavaca u BiH te u kasnijem panelu, kao učesnik, ispričao poslovno iskustvo koje je mnoge ostavilo bez daha, s obzirom da je u pitanju situacija koja je bila vrlo neugodna i negativna, ali se uspješno riješila.

Kriteriji za dodjelu Bonitetnih zvijezda jesu, zapravo, natprosječni rezultati pravnog lica ostvareni u toku jedne izvještajne godine, bez prikazanog gubitka iznad visine kapitala, bez blokiranih bankovnih računa, kao i poslovanje uz ostvarenu dobit u posljednje dvije izvještajne godine.

Prezentacija najuspješnijih kompanija je jako dobar podstrek za mala i srednja preduzeća, ali i za sve dobitnike Bonitetnih zvijezda, da u svakom momentu teže ka većem i još bolje poslovnom uspjehu.